reede, 11. juuli 2014

Tule testijuhtimise meistriklassi, mis toimub 4.-8. augustil. Viimased kohad!

4. -8. augustil toimub Lloyd Rodeni juhtimisel ISTQB Advanced Level Test Manager koolitus, mida võib ülesannete keerukuse ja intensiivsuse tõttu pidada tõeliseks testijuhtimise meistriklassiks. Koolitusele on veel mõned vabad kohad.

Mida õpid testijuhtimise meistriklassis (peale valmisoleku saada ISTQB CTAL TM sertifikaat)?

Koolitus toimub ISTQB Advanced Level õppeprogrammi järgi, mis tähendab, et sügavuti ning koos praktiliste harjutustega läbitakse järgnevad teemad:
-    Testiprotsessi ülesehitus, erinevad projektid, minimaalne vajalik testimispanus;
-    Testiprotsessi juhtimine – riskipõhine ja väärtuspõhine lähenemine, testimise mahtude hindamine, testimine väljast (outsoucing), standardne testidokumentatsioon ja meetrikate kasutamine;
-    Läbivaatused ehk staatiline testimine kui kvaliteedi tagamise osa
-    Vigade haldamine, vigadehalduse protsess, meetrikad, vigade korrektne kirjeldamine
-    Testimisprotsesside parenadmise TPI, CMMi, CTP, STEP mudelid
-    Testivahendid ja testide automatiseerimine, tööriistade valik, meetrikad tööriistade hindamiseks
-    Inimeseoskused  tarkvaraprojektis, meeskonna motivatsioon, kommunikatsioon, värbamine ja meeskonna loomine ning sobitamine organisatsioonis.


Koolitajaks on Lloyd Roden (Inglismaa, http://lloydrodenconsultancy.com/)
Lloyd Rodeni kogemus tarkvaraarenduses arendaja, testianalüütiku ja testijuhina on üle kolmekümne aasta. Aastatel 1999-2011 töötas ta konsultandina, aastal 2011 asutas isikliku koolitus- ning konsultatsiooniettevõtte. Lloyd on tuntud esineja mitmetel testimisalastel konverentsidel nagu EuroStar, StarEast, StarWest, samuti on ta esinenud meie kodumaisel Nordic Testing Days konverentsil.
Lloyd peab kõigil oma koolitustel oluliseks sisu praktilisust ja rakendatavust igapäevatöös: koolitus annab osalejale konkreetsed näpunäited, juhised, mallid, mida pärast koolitust tööle naastes kohe kasutama asuda.

Niisiis, kui soovid saada tõeliselt kõva trenni professionaalse testijuhtimise treeneri käe all, siis tule koolitusele:
Aeg ja koht: 4.- 8. August 2014 Tallinnas, Lõõtsa 8 II korrus.
Hind: 2500€+KM, alates kahest osalejast ühest ettevõttest -10%. Hinnas sisaldub toitlustus ja vajalikud materjalid eksamiks valmistumiseks, kuid ei sisaldu sertifikaadieksami tasu. Tegemist on intensiivse ja personaalse koolitusega, seetõttu on kohtade arv piiratud.


Koolituse eesmärk ja sihtrühm: koolitus aitab süvendada teadmisi testijuhtimisest, mistõttu on vajalik praktiline kokkupuude testimise ja/või testijuhtimisega. Koolitus annab vajalikud teadmised ja oskused ISTQB CTAL TM sertifikadieksami sooritamiseks. Koolitus toimub ISTQB õppeprogrammi järgi, mida on võimalik vaadata siit: http://www.istqb.org/downloads/finish/46/96.html .  Sertifikaadieksami sooritamine eeldab ISTQB CTFL (või samaväärse) sertifikaadi olemasolu, kuid koolitusel pole keelatud osaleda ilma seda omamata.

Sertifikaadieksami sooritamise võimalus: 11. augustil, hind 250€+KM. Edaspidi korraldab eksameid Eesti Testijate Liit (www.testijateliit.ee).
 

ISTQB Advanced Level Test Manageri koolitusele järgnevad 2015. aastal ka ISTQB Advanced Level Test Analyst (4 päeva) ja Technical Test Analyst (3 päeva) koolitused, samuti ISTQB Foundation  Level Certified Tester Agile Tester Add-on koolitus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar